vrdigrundlag3

Værdier, der gør en forskel

Hos Nicon Industries Esbjerg A/S arbejder vi på tværs af organisationen med tre fælles kerneværdier, der afspejler vores tilgang til kunder og opgaver, og som er indbegrebet af det, vi som virksomhed står for:

Fleksibilitet – Gennem åben og ærlig kommunikation skaber vi grundlaget for en fleksibel og omstillingsparat organisation, der er i stand til at imødekomme vores kunders individuelle ønsker og behov og tilbyde stærke, kundespecifikke løsninger. Med en fleksibel tilgang til nye opgaver ønsker vi i et samarbejde med vore kunder at imødekomme de udfordringer til kompleksitet eller korte leveringsterminer, vi kan møde.

Leveringssikkerhed – Vi ved, at levering til tiden er alt afgørende for vores kunder. Derfor har vi en fælles og ufravigelig målsætning om altid at gå det ekstra skridt for at imødekomme vores kunders forventninger, overholde indgåede aftaler og levere til tiden – altid og uden undtagelse.

Kvalitet – Vi vil levere fejlfri kvalitet hver gang - vi udfører grundig egenkontrol på alle vores arbejdsgange. Vi uddanner løbende vores medarbejdere for at sikre dem de nødvendige faglige kompetencer og certificeringer såvel som et grundigt indblik i virksomhedens kvalitetsstandarder.

Vores tre kerneværdier sammenfatter vi i ordene: "quality on time"

Maritimt

maritimt2

Offshore

offshore2

Konstruktion

konstruktion2

Manpower

mandskab2