vores-historie 01

En virksomhed i vækst og udvikling

Nicon Industries Esbjerg A/S er i dag en ordreproducerende virksomhed med speciale i aluminiums- og stålkonstruktioner. Gennem udvalgte milepæle giver vi dig et indblik i den udvikling, som virksomheden har gennemgået siden etableringen i 1997.

   
2013 Vi etablerer Nicon Industries Esbjerg A/S. 
   
2012 Nicon Industries A/S arbejder målrettet på udvikling af organisationen og ansætter yderligere et projektteam. Ligeledes udvides de fysiske rammer til administrationen.
   
2011 Nicon Industries A/S iværksætter en målrettet indsats for at etablere et ledelsessystem indenfor sundhed, sikkerhed og miljø (HSE) i overensstemmelse med de internationale standarder DS/EN ISO 14001:2004 og DS/OHSAS 18001:2008.
   
2010 Nicon Industries A/S sætter fokus på miljø og arbejder målrettet med at øge miljøbevidstheden på alle niveauer i organisationen samt reducere virksomhedens miljøpåvirkning.
   
2009 Nicon Industries A/S indfører et kvalitetsledelsessystem og bliver certificeret i henhold til DS/EN ISO 9001:2008.
   
2006 Nicon Industries A/S flytter til nye faciliteter i Frederikshavn og femdobler dermed sine produktionsfaciliteter. Den nye placering på Frederikshavn havn gør desuden, at der bliver bedre afskibningsmuligheder for større konstruktioner.
   
1999 Virksomheden bliver et aktieselskab og ændrer navn til Nicon Industries A/S med Anders Hecht-Pedersen som direktør og eneaktionær.
   
1997 Anders Hecht-Pedersen etablerer enkeltmandsfirmaet Nordjydsk Industrimontage i Hjørring, der primært tilbyder mandskabsudleje. Virksomheden udvider imidlertid hurtigt med fremstilling af stål- og aluminiumskonstruktioner.

Maritimt

maritimt2

Offshore

offshore2

Konstruktion

konstruktion2

Manpower

mandskab2